Per team kost deelname aan de Admiralencup € 80,00. Daarvoor kun je gebruik maken van het ontbijt op zaterdag en op zondag, en je krijgt, oorkondes, naambandjes en een dag om nooit meer te vergeten.

Bij betaling vóór 29 maart 2020 geldt een korting van € 15,00 op de totale deelnamekosten per team.

Maaltijden

Ook is het mogelijk om per team te kiezen voor een warme maaltijd op zaterdagavond. Dit kost € 35,00 per team. Deelnemers aan de 35 km tocht krijgen hun maaltijd na aankomst in Uithoorn. Deelnemers aan de 70 km tocht krijgen hun maaltijd op de post in Aalsmeer.

Lunchpakket

Bij vorige edities van de Admiralencup was een lunchpakket voor tijdens de tocht bij de prijs inbegrepen. Omdat wij gemerkt hebben dat deze lunchpakketten soms ongebruikt in de vuilcontainer werden gestort hebben wij besloten dit jaar het lunchpakket optioneel te maken. De oplettende lezer ziet dit terug in de deelnameprijs. Als je toch een lunchpakket wilt kun je dit per team aangeven op het inschrijfformulier. Kosten hiervoor zijn € 15,00 per team

Juniorcup

Voor deelname aan de Juniorcup betaal je € 30,00 per team bij betaling vóór 29 maart 2020. Bij betaling na deze datum zijn de kosten € 36,00. Hierbij zitten geen maaltijden.

Gaat de Admiralencup door?

Tot 29 maart 2020 kan jouw team zich opgeven met korting. Op die datum bepaalt de organisatie ook of de Admiralencup kan doorgaan. Dus geef je op tijd op als je zeker wilt zijn dat de Admiralencup doorgaat.

Betalen

Het bedrag moet worden gestort op rekening NL25 INGB 0000 7032 08 ten name van Stichting Admiralengroep, onder vermelding van Admiralencup 2019, scoutinggroep en bootnummer. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld betaald is.

Annuleren

Wanneer na inschrijving alsnog wordt besloten niet deel te nemen, wordt:

  • drie weken voor de Admiralencup geen geld geretourneerd.
  • na 29 maart 2020, maar meer dan drie weken voor de Admiralencup de helft van het geld geretourneerd.
  • voor 29 maart 2020 het hele bedrag geretourneerd.

vol=vol

Er kunnen maximaal 60 teams aan dit evenement deelnemen. Om teleurstellingen te voorkomen, is het verstandig om snel in te schrijven. Zodra de inschrijving definitief is (dus zowel het inschrijfformulier als het geld is ontvangen) zal er in april een bevestiging gestuurd worden met aanvullende informatie.

Waar gaat jouw geld heen?

Natuurlijk kost het geld om een weekeind te als de Admiralencup te organiseren. Ondanks steeds stijgende kosten hebben we als organisatie altijd geprobeerd om dit niet te laten lijden tot een prijsstijging. Dit is gelukt door ieder jaar weer kritisch te kijken naar onze leveranciers en daarin altijd voor de voordeligste oplossing te gaan. In onderstaand overzicht kun je zien waar jouw geld aan word uitgegeven. Dit is gebaseerd op de kosten voor één team met maaltijden.