Voor de 35 en 70 km is het mogelijk om per team maaltijden voor zaterdagavond te bestellen. De maaltijd voor het team zal dit jaar wat anders zijn dan jullie gewend zijn. Wij zorgen voor vers bereide warme maaltijd op de post. Wat dit exact zal zijn maken we nog bekend. Wat wel blijft: Iedereen dient zijn eigen bestek mee te nemen!

Maaltijden in Uithoorn

Na afloop eet de 35 km tocht in Uithoorn. De teams die een maaltijd besteld hebben moeten zich in het clubhuis melden. Als het bootnummer en de groepsnaam op de lijst staan dan krijgen ze hun maaltijden.

Bij de inschrijving kun je ook supportersmaaltijden bestellen. De supportersmaaltijden kunnen in Uithoorn bij het clubhuis opgehaald worden. Alleen mensen die op de lijst staan kunnen eten ontvangen. Het is ook mogelijk om bij het inchecken nog een supportersmaaltijd te kopen. Hiervoor zijn de kosten wel iets hoger. Let op: Supporters dienen hun eigen bestek mee te nemen!

Maaltijden in Aalsmeer

De deelnemers van 70 km eten op de post Aalsmeer. Zij melden zich bij de postbemanning en geven hun bootnummer en groepsnaam door aan de postbemanning. Teams die een maaltijd besteld hebben, krijgen hun maaltijden. Deelnemers kunnen een plekje zoeken op het terrein om hun eten op te eten. De tijd staat stil vanaf het moment dat je de steiger voorbij bent gevaren. Je krijgt maximaal een uur de tijd om te rusten en om te eten. De tijd gaat weer lopen als je weggaat of wanneer het uur pauze om is.

Denk aan de volgende dingen:

  • Afval laten we niet achter op de post in Aalsmeer, maar wordt weer meegenomen door de deelnemers (of hun supporters).
  • Neem je eigen bestek mee.
  • Het is NIET TOEGESTAAN om op Aalsmeer MAALTIJDEN TE BEREIDEN! Maak je geen gebruik van onze maaltijden, dan is het wel toegestaan om eten te laten brengen door je supporters. Maar er mag niet gekookt worden op het terrein. Als er toch besloten wordt om op Aalsmeer een maaltijd te bereiden, dan kan de postbemanning je vriendelijk, nog dringend, verzoeken het terrein te verlaten.
  • Er mag NIET GEPARKEERD worden bij POST AALSMEER! De auto's van supporters en medewerkers kunnen geparkeerd worden in de naast gelegen woonwijk.

Lunchpakket

Bij vorige edities van de Admiralencup was een lunchpakket voor tijdens de tocht bij de prijs inbegrepen. Omdat wij gemerkt hebben dat deze lunchpakketten soms ongebruikt in de vuilcontainer werden gestort hebben wij besloten dit jaar het lunchpakket optioneel te maken. De oplettende lezer ziet dit terug in de deelnameprijs. Als je toch een lunchpakket wilt kun je dit per team aangeven op het inschrijfformulier. Kosten hiervoor zijn € 15,00 per team