Tijdens de Admiralencup zijn er verschillende routes die je met je team kan afleggen.

Juniorcup

De Juniorcup is een roeitocht van ongeveer 7 km in een lelievlet speciaal voor waterwelpen en zeeverkenners van 9 t/m 13 jaar. Onderweg worden ze uitgedaagd om een challenge te doen. Na de start van de Admiralencup zal ook de Juniorcup van start gaan en aan het einde van de middag zullen we de dag afsluiten met de prijsuitreiking.

35 km tocht

Op de 35 km tocht wordt onderscheid gemaakt tussen junioren en open klasse. De teamleden van een juniorenteam mogen niet ouder zijn dan 16 jaar. Daarnaast wordt er voor de 35 km junioren ook onderscheid gemaakt tussen dames- en herenteams. Dit geldt echter niet voor de 35 km open klasse.

70 km tocht

Op de 70 km tocht wordt onderscheid gemaakt tussen dames- en herenteams. Een damesteam bestaat minstens voor de helft plus één uit dames.

Voor de snelste teams op de 70 km tocht en de 35 km junioren staat na de finish een beker te wachten. Daarnaast is voor het snelste team van de 70 km tocht de wisselbeker te winnen. Als je de wisselbeker drie keer achter elkaar of vijf keer in totaal wint, mag je deze houden.