Per team kost deelname aan de Admiralencup € 90,00. Daarvoor kun je gebruik maken van het ontbijt op zaterdag en op zondag, en je krijgt een tas om je lunchpakket te maken voor zaterdag, oorkondes, naambandjes en een dag om nooit meer te vergeten.

Bij betaling vóór 1 april 2018 geldt een korting van € 15,00 op de totale deelnamekosten per team.

Maaltijden

Ook is het mogelijk om per team te kiezen voor een warme maaltijd op zaterdagavond. Dit kost € 35,00 per team. Deelnemers aan de 35 km tocht krijgen hun maaltijd na aankomst in Uithoorn. Deelnemers aan de 70 km tocht krijgen hun maaltijd op de post in Aalsmeer.

Juniorcup

Voor deelname aan de Juniorcup betaal je € 30,00 per team bij betaling vóór 1 april 2018. Bij betaling na deze datum zijn de kosten € 36,00. Hierbij zitten geen maaltijden.

Gaat de Admiralencup door?

Tot 1 april 2018 kan jouw team zich opgeven met korting. Op die datum bepaalt de organisatie ook of de Admiralencup kan doorgaan. Dus geef je op tijd op als je zeker wilt zijn dat de Admiralencup doorgaat.

Betalen

Het bedrag moet worden gestort op rekening NL23 INGB 0001 2744 77 ten name van Stichting Admiralengroep, onder vermelding van Admiralencup 2017, scoutinggroep en bootnummer. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld betaald is.

Annuleren

Wanneer na inschrijving alsnog wordt besloten niet deel te nemen, wordt:

  • drie weken voor de Admiralencup geen geld geretourneerd.
  • na 1 april 2018, maar meer dan drie weken voor de Admiralencup de helft van het geld geretourneerd.
  • voor 1 april 2018 het hele bedrag geretourneerd.

vol=vol

Er kunnen maximaal 60 teams aan dit evenement deelnemen. Om teleurstellingen te voorkomen, is het verstandig om snel in te schrijven. Zodra de inschrijving definitief is (dus zowel het inschrijfformulier als het geld is ontvangen) zal er in april een bevestiging gestuurd worden met aanvullende informatie.